Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
Tytuł: Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія»
Inne tytuły: Environmental safety analysis of the Limited Liability Company «Carpathian Food Company»
Autorzy: Процак, Ірина Романівна
Słowa kluczowe: виноробний комплекс, екологічна безпека, стічні води, біологічне забруднення ґрунтів
winemaking complex, environmental safety, wastewater, biological contamination of soils
Data wydania: 2021
Wydawca: Львівський національний аграрний університет
Cytat: Процак І. Р. Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія». Дипломна робота. Львів, 2021, 47 стор.
Abstract: Проаналізовано головні екологічні небезпеки на ТзОВ «Карпатська продовольча компанія». З’ясовано екологічно небезпечні блоки в структурі підприємства та проаналізовано можливість аварійних ситуацій. Встановлено особливості та наслідки використання природних ресурсів на підприємстві. Розглянуто схему очистки стічних вод при виробництві вина. Встановлено недоцільність використання фільтраційних полів для біологічної очистки стічних вод. Обґрунтовано причини опосередкованого біологічного забруднення ґрунтів. Розроблено питання охорони праці на підприємстві ТзОВ «Карпатська продовольча компанія».
Opis: Спеціальність 101 «Екологія»
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
диплом_процак_бакалавр_2021_заочне.pdfКваліфікаційна робота1,14 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi