Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Название: Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна
Другие названия: Effect of sorts peculiarities of winter barley upon crop capacity and nutritiousness of grains
Авторы: Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич
Ключевые слова: озимий ячмінь
winter barley
сорти Сандра і Делікатессе
Sandra and Delicatesse sorts
урожайність і поживність зерна
crop capacity and nutritiousness of grains
Дата публикации: 2022
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Paлeць H.O. Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна: кваліфікаційна робота.. Львів, 2022 р., 91 с.
Краткий осмотр (реферат): Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ralec mag.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.