Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Title: | Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна |
Other Titles: | Effect of sorts peculiarities of winter barley upon crop capacity and nutritiousness of grains |
Authors: | Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич |
Keywords: | озимий ячмінь winter barley сорти Сандра і Делікатессе Sandra and Delicatesse sorts урожайність і поживність зерна crop capacity and nutritiousness of grains |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Paлeць H.O. Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна: кваліфікаційна робота.. Львів, 2022 р., 91 с. |
Abstract: | Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю. |
Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ralec mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.