Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Назва: | Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна |
Інші назви: | Effect of sorts peculiarities of winter barley upon crop capacity and nutritiousness of grains |
Автори: | Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич |
Ключові слова: | озимий ячмінь winter barley сорти Сандра і Делікатессе Sandra and Delicatesse sorts урожайність і поживність зерна crop capacity and nutritiousness of grains |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Paлeць H.O. Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна: кваліфікаційна робота.. Львів, 2022 р., 91 с. |
Короткий огляд (реферат): | Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю. |
Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ralec mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.