Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
Название: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту
Другие названия: Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety
Авторы: Труш, Сергій Миколайович
Ключевые слова: урожайність
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
соя
soybean
Дата публикации: 2021
Издательство: Львівський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Труш С.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с.
Краткий осмотр (реферат): Досліджувався вплив сортів на урожайність і поживність зерна сої. Показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сої сортів Вільшанка і Сузір’я дає можливість одержувати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт сої Сузір’я продемонстрував ліпші показники, ніж сорт Вільшанка.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Trush_mag.pdfКваліфікаційна робота847,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.