Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
Title: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту
Other Titles: Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety
Authors: Труш, Сергій Миколайович
Keywords: урожайність
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
соя
soybean
Issue Date: 2021
Publisher: Львівський національний аграрний університет
Citation: Труш С.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с.
Abstract: Досліджувався вплив сортів на урожайність і поживність зерна сої. Показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сої сортів Вільшанка і Сузір’я дає можливість одержувати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт сої Сузір’я продемонстрував ліпші показники, ніж сорт Вільшанка.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Trush_mag.pdfКваліфікаційна робота847,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.