Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
Title: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту |
Other Titles: | Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety |
Authors: | Труш, Сергій Миколайович |
Keywords: | урожайність yield поживність nutrition сорт variety соя soybean |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Львівський національний аграрний університет |
Citation: | Труш С.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с. |
Abstract: | Досліджувався вплив сортів на урожайність і поживність зерна сої. Показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сої сортів Вільшанка і Сузір’я дає можливість одержувати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт сої Сузір’я продемонстрував ліпші показники, ніж сорт Вільшанка. |
Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trush_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 847,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.