Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
Tytuł: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту
Inne tytuły: Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety
Autorzy: Труш, Сергій Миколайович
Słowa kluczowe: урожайність
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
соя
soybean
Data wydania: 2021
Wydawca: Львівський національний аграрний університет
Cytat: Труш С.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с.
Abstract: Досліджувався вплив сортів на урожайність і поживність зерна сої. Показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сої сортів Вільшанка і Сузір’я дає можливість одержувати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт сої Сузір’я продемонстрував ліпші показники, ніж сорт Вільшанка.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Trush_mag.pdfКваліфікаційна робота847,38 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi