Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/392
Название: Вплив сортових особливостей люцерни на урожайність й поживну цінність її зеленої маси
Другие названия: Effect of sorts peculiarities of lucerne on crop capacity and nutritiousness of its green mass
Авторы: Трускавецький, Юліан Романович
Ключевые слова: люцерна посівна
lucerne sowing
сорти Планет і Анжеліка
Planet and Angelica sorts
зелена маса
green mass
кормова продуктивність
fodder productivity
Дата публикации: 2021
Издательство: Львіський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Трускавецький Ю.Р. Вплив сортових особливостей люцерни на урожайність й поживну цінність її зеленої маси: магістерська робота. Львів, 2021. 86 с.
Краткий осмотр (реферат): Проведені у 2020-2021 рр. дослідження засвідчили, що люцерна сорту Планет формує вищий травостій і дозволяє отримати на 11,5 % більшу урожайність зеленої маси, ніж сорт Анжеліка. Кількість сухої речовини в складі зеленої маси люцерни сорту Планет, вміст сирого протеїну, сирого жиру, безазотистих екстрактивних речовин і сирої золи були більшими, але вміст клітковини був меншим, ніж у сорту Анжеліка. Кормова продуктивність у люцерни посівної сорту Планет була більшою, оскільки за виходом кормових і кормо-протеїнових одиниць та перетравного протеїну з га посіву його зелена маса продемонструвала кращі показники, ніж люцерна сорту Анжеліка.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/392
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Truskavetskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1,68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.