Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/392
Tytuł: Вплив сортових особливостей люцерни на урожайність й поживну цінність її зеленої маси
Inne tytuły: Effect of sorts peculiarities of lucerne on crop capacity and nutritiousness of its green mass
Autorzy: Трускавецький, Юліан Романович
Słowa kluczowe: люцерна посівна
lucerne sowing
сорти Планет і Анжеліка
Planet and Angelica sorts
зелена маса
green mass
кормова продуктивність
fodder productivity
Data wydania: 2021
Wydawca: Львіський національний університет природокористування
Cytat: Трускавецький Ю.Р. Вплив сортових особливостей люцерни на урожайність й поживну цінність її зеленої маси: магістерська робота. Львів, 2021. 86 с.
Abstract: Проведені у 2020-2021 рр. дослідження засвідчили, що люцерна сорту Планет формує вищий травостій і дозволяє отримати на 11,5 % більшу урожайність зеленої маси, ніж сорт Анжеліка. Кількість сухої речовини в складі зеленої маси люцерни сорту Планет, вміст сирого протеїну, сирого жиру, безазотистих екстрактивних речовин і сирої золи були більшими, але вміст клітковини був меншим, ніж у сорту Анжеліка. Кормова продуктивність у люцерни посівної сорту Планет була більшою, оскільки за виходом кормових і кормо-протеїнових одиниць та перетравного протеїну з га посіву його зелена маса продемонструвала кращі показники, ніж люцерна сорту Анжеліка.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/392
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Truskavetskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1,68 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi