Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/391
Название: Сортові особливості формування урожайності та поживності зеленої маси озимого ріпаку
Другие названия: Sorts peculiarities of formation crop capacity and nutritiousness of green masses of winter rapes
Авторы: Товарніцький, Андрій Іванович
Ключевые слова: озимий ріпак
winter rapes
зелена маса
green mass
сорт ЕС Нептун і Шерпа
sorts of EC Neptune and Sherpa
урожайність
crop capacity
Дата публикации: 2021
Издательство: Львіський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Товарніцький А.І. Сортові особливості формування урожайності та поживності зеленої маси озимого ріпаку: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с
Краткий осмотр (реферат): Результати засвідчили кращий прояв біологічних особливостей сорту Шерпа за типового малогумусного чорнозему, що більше сприяло формуванню структури його врожайності і відповідно отриманню вищої продуктивності зеленої маси, ніж у сорту ЕС Нептун. При цьому зелена маса сорту Шерпа накопичувала більше сухої речовини. Це відбувалось за рахунок збільшення вмісту протеїну, білку, БЕР, золи і жиру, а зелена маса ЕС Нептун характеризувалась більшим вмістом клітковини.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/391
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tovarnitskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота2,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.