Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/391
Назва: Сортові особливості формування урожайності та поживності зеленої маси озимого ріпаку
Інші назви: Sorts peculiarities of formation crop capacity and nutritiousness of green masses of winter rapes
Автори: Товарніцький, Андрій Іванович
Ключові слова: озимий ріпак
winter rapes
зелена маса
green mass
сорт ЕС Нептун і Шерпа
sorts of EC Neptune and Sherpa
урожайність
crop capacity
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львіський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Товарніцький А.І. Сортові особливості формування урожайності та поживності зеленої маси озимого ріпаку: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с
Короткий огляд (реферат): Результати засвідчили кращий прояв біологічних особливостей сорту Шерпа за типового малогумусного чорнозему, що більше сприяло формуванню структури його врожайності і відповідно отриманню вищої продуктивності зеленої маси, ніж у сорту ЕС Нептун. При цьому зелена маса сорту Шерпа накопичувала більше сухої речовини. Це відбувалось за рахунок збільшення вмісту протеїну, білку, БЕР, золи і жиру, а зелена маса ЕС Нептун характеризувалась більшим вмістом клітковини.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/391
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tovarnitskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота2,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.