Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/391
Назва: | Сортові особливості формування урожайності та поживності зеленої маси озимого ріпаку |
Інші назви: | Sorts peculiarities of formation crop capacity and nutritiousness of green masses of winter rapes |
Автори: | Товарніцький, Андрій Іванович |
Ключові слова: | озимий ріпак winter rapes зелена маса green mass сорт ЕС Нептун і Шерпа sorts of EC Neptune and Sherpa урожайність crop capacity |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Львіський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Товарніцький А.І. Сортові особливості формування урожайності та поживності зеленої маси озимого ріпаку: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с |
Короткий огляд (реферат): | Результати засвідчили кращий прояв біологічних особливостей сорту Шерпа за типового малогумусного чорнозему, що більше сприяло формуванню структури його врожайності і відповідно отриманню вищої продуктивності зеленої маси, ніж у сорту ЕС Нептун. При цьому зелена маса сорту Шерпа накопичувала більше сухої речовини. Це відбувалось за рахунок збільшення вмісту протеїну, білку, БЕР, золи і жиру, а зелена маса ЕС Нептун характеризувалась більшим вмістом клітковини. |
Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/391 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tovarnitskyi_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.