Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/391
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТоварніцький, Андрій Іванович-
dc.date.accessioned2023-02-26T19:17:03Z-
dc.date.available2023-02-26T19:17:03Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТоварніцький А.І. Сортові особливості формування урожайності та поживності зеленої маси озимого ріпаку: магістерська робота. Львів, 2021. 87 сuk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/391-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractРезультати засвідчили кращий прояв біологічних особливостей сорту Шерпа за типового малогумусного чорнозему, що більше сприяло формуванню структури його врожайності і відповідно отриманню вищої продуктивності зеленої маси, ніж у сорту ЕС Нептун. При цьому зелена маса сорту Шерпа накопичувала більше сухої речовини. Це відбувалось за рахунок збільшення вмісту протеїну, білку, БЕР, золи і жиру, а зелена маса ЕС Нептун характеризувалась більшим вмістом клітковини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectозимий ріпакuk_UA
dc.subjectwinter rapesuk_UA
dc.subjectзелена масаuk_UA
dc.subjectgreen massuk_UA
dc.subjectсорт ЕС Нептун і Шерпаuk_UA
dc.subjectsorts of EC Neptune and Sherpauk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectcrop capacityuk_UA
dc.titleСортові особливості формування урожайності та поживності зеленої маси озимого ріпакуuk_UA
dc.title.alternativeSorts peculiarities of formation crop capacity and nutritiousness of green masses of winter rapesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tovarnitskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота2,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.