Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
Название: | Основи переробки соковитої продукції |
Авторы: | Рожко, Іванна Семенівна |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції. Навчальний посібник для студентів факультету агротехнологій та екології й ННІЗіПО ОС «Бакалавр» спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство». Дубляни, 2019. 112 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки. |
Описание: | 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство» |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375 |
Располагается в коллекциях: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції.pdf | Навчальний посібник | 1,46 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.