Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
Title: | Основи переробки соковитої продукції |
Authors: | Рожко, Іванна Семенівна |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції. Навчальний посібник для студентів факультету агротехнологій та екології й ННІЗіПО ОС «Бакалавр» спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство». Дубляни, 2019. 112 с. |
Abstract: | У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки. |
Description: | 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство» |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375 |
Appears in Collections: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції.pdf | Навчальний посібник | 1,46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.