Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375| Назва: | Основи переробки соковитої продукції |
| Автори: | Рожко, Іванна Семенівна |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції. Навчальний посібник для студентів факультету агротехнологій та екології й ННІЗіПО ОС «Бакалавр» спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство». Дубляни, 2019. 112 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки. |
| Опис: | 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство» |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375 |
| Розташовується у зібраннях: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції.pdf | Навчальний посібник | 1,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.