Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
Назва: Основи переробки соковитої продукції
Автори: Рожко, Іванна Семенівна
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції. Навчальний посібник для студентів факультету агротехнологій та екології й ННІЗіПО ОС «Бакалавр» спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство». Дубляни, 2019. 112 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки.
Опис: 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
Розташовується у зібраннях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції.pdfНавчальний посібник1,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.