Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
Название: Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів
Другие названия: Formation of yield and nutritional value of winter barley grain in different cultivars
Авторы: Коханий, Тарас Ігорович
Ключевые слова: продуктивність, поживність, сорт, ячмінь озимий.
productivity, nutritional value, variety, winter barley
Дата публикации: 2025
Издательство: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Библиографическое описание: Коханий Т.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kokhanyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.