Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
Tytuł: Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів
Inne tytuły: Formation of yield and nutritional value of winter barley grain in different cultivars
Autorzy: Коханий, Тарас Ігорович
Słowa kluczowe: продуктивність, поживність, сорт, ячмінь озимий.
productivity, nutritional value, variety, winter barley
Data wydania: 2025
Wydawca: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Cytat: Коханий Т.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Kokhanyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi