Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
Title: Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів
Other Titles: Formation of yield and nutritional value of winter barley grain in different cultivars
Authors: Коханий, Тарас Ігорович
Keywords: продуктивність, поживність, сорт, ячмінь озимий.
productivity, nutritional value, variety, winter barley
Issue Date: 2025
Publisher: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Citation: Коханий Т.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kokhanyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.