Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
Назва: Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів
Інші назви: Formation of yield and nutritional value of winter barley grain in different cultivars
Автори: Коханий, Тарас Ігорович
Ключові слова: продуктивність, поживність, сорт, ячмінь озимий.
productivity, nutritional value, variety, winter barley
Дата публікації: 2025
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Коханий Т.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kokhanyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.