Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2398
Название: Формування врожайності сої залежно від строків сівби
Другие названия: Formation of soybean yield depending on sowing dates
Авторы: Зубик, Іван Михайлович
Ключевые слова: соя
soy
строк сівби
sowing time
структура врожаю
crop structure
вміст білку
protein content
Дата публикации: 2024
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Зубик І.М. Формування врожайності сої залежно від строків сівби: кваліфікаційна робота. Львів,2024. 83 с.
Краткий осмотр (реферат): Досліди за темою роботи проводили з двома ультрараніми сортами: Моцарт та Княжна. Сівбу проводили у три строки: ранній (ІІІ декада квітня) – контроль; оптимальний (І декада травня) і пізній (ІІ декада травня). Метою наших досліджень було вивчити вплив строків сівби на формування врожайності та якості зерна ранньостиглими сортами сої. Об’єктом досліджень були процеси росту, розвитку та формування врожайності залежно від строку сівби сої. В процесі проведених досліджень нами встановлено, що при сівбі сорту Моцарт найбільша кількість насінин на одній рослині формувалися за сівби в оптимальний строк, тобто в першій декаді травня. На цьому варіанті на одній рослині в середньому формувалось 35,4 насінин. При вирощуванні сорту Княжна, найбільша кількість насінин на одній рослині формувалася за раннього строку сівби - 39,2 і найменша кількість формувалася при сівбі у пізній строк, в другій декаді травня - 37,6 насінин на одну рослину. Найбільшу врожайність ми отримали на другому варіанті досліду, де сою висівали в першій декаді травня. Врожайність сорту Моцарт на цьому варіанті становила 32,6 ц/га, а сорту Княжна -26,1 ц/га
Описание: Спеціальність 201 «Агрономія»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2398
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zubyk_mag.docxКваліфікаційна робота763,05 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.