Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2398
Назва: Формування врожайності сої залежно від строків сівби
Інші назви: Formation of soybean yield depending on sowing dates
Автори: Зубик, Іван Михайлович
Ключові слова: соя
soy
строк сівби
sowing time
структура врожаю
crop structure
вміст білку
protein content
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Бібліографічний опис: Зубик І.М. Формування врожайності сої залежно від строків сівби: кваліфікаційна робота. Львів,2024. 83 с.
Короткий огляд (реферат): Досліди за темою роботи проводили з двома ультрараніми сортами: Моцарт та Княжна. Сівбу проводили у три строки: ранній (ІІІ декада квітня) – контроль; оптимальний (І декада травня) і пізній (ІІ декада травня). Метою наших досліджень було вивчити вплив строків сівби на формування врожайності та якості зерна ранньостиглими сортами сої. Об’єктом досліджень були процеси росту, розвитку та формування врожайності залежно від строку сівби сої. В процесі проведених досліджень нами встановлено, що при сівбі сорту Моцарт найбільша кількість насінин на одній рослині формувалися за сівби в оптимальний строк, тобто в першій декаді травня. На цьому варіанті на одній рослині в середньому формувалось 35,4 насінин. При вирощуванні сорту Княжна, найбільша кількість насінин на одній рослині формувалася за раннього строку сівби - 39,2 і найменша кількість формувалася при сівбі у пізній строк, в другій декаді травня - 37,6 насінин на одну рослину. Найбільшу врожайність ми отримали на другому варіанті досліду, де сою висівали в першій декаді травня. Врожайність сорту Моцарт на цьому варіанті становила 32,6 ц/га, а сорту Княжна -26,1 ц/га
Опис: Спеціальність 201 «Агрономія»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2398
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zubyk_mag.docxКваліфікаційна робота763,05 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.