Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2318
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯворський, Богдан Ігорович-
dc.date.accessioned2025-03-03T08:16:31Z-
dc.date.available2025-03-03T08:16:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЯворський Б. І. Формування продуктивності вівса залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2318-
dc.descriptionСпеціальність 201 «Агрономія»uk_UA
dc.description.abstractВ умовах Львівської області Стрийського району впродовж 2023 – 2024 років проводилися дослідження з вивчення особливостей формування продуктивності сортів вівса. Об’єктом досліджень були сорти вівса: Айворі, Бусол, Закат та Деснянський за рівня удобрення N120Р40К80. У результаті проведених досліджень встановлено, що в умовах Львівської області на сірих лісових ґрунтах найдоцільніше вирощувати сорти Айворі та Бусол оскільки найвищу врожайність забезпечив сорт Бусол – 4,74 т/га, що є в порівнянні до сорту Деснянський більше на 1,07 т/га (з найнижчим показником врожайності, 3,67 т/га) та на 0,24 т/га більше від сорту Айворі (4,50 т/га). Сорт Закат сформував урожайність зерна вівса на рівні 4,18 т/га. Найвищий вміст білка в насінні мали сорти Айворі та Бусол 14,90 % та 14,66%. А найнижчим даний показник був у сорту Деснянський 13,58 %. Найврожайніший сорт Бусол забезпечив вміст жиру на рівні 4,13 %. За проведеними розрахунками, вищі показники жиру забезпечили сорти Закат – 4,67%, Деснянський 3,79 %, найнижчим був вміст у сорту Айворі 3,51 %.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectовесuk_UA
dc.subjectoatsuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectврожайністьuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.titleФормування продуктивності вівса залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeFormation of oat productivity depending on the variety.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Yavors〓kyy_mag.pdfКваліфікаційна робота1,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.