Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2229
Название: Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів
Другие названия: Research on the parameters of a dough preparation unit for the production of bakery products
Авторы: Євчій, Володимир Сергійович
Ключевые слова: Тісто, Агрегат, Хліб, Машина
Dough, Unit, Bread, Machine
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Євчій В.С. Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 70 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто класифікацію та конструктивні елементи існуючих засобів для приготування тіста. На основі аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розглянуто основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів агрегатів для приготування тіста. Здійснено розробку теоретичних основ розрахунку агрегатів для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. На основі моделювання залежностей, які визначають конструктивні параметри елементів тістоприготувального агрегату обґрунтовано його конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. Здійснено енергетичну та техніко-економічну оцінку запропонованого конструктивного виконання тістоприготувального агрегату.
Описание: Спеціальність 133 Галузеве машинобудування
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2229
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Yevchiy_V_mag.pdfСпеціальність 133 Галузеве машинобудування1,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.