Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2229
Title: Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів
Other Titles: Research on the parameters of a dough preparation unit for the production of bakery products
Authors: Євчій, Володимир Сергійович
Keywords: Тісто, Агрегат, Хліб, Машина
Dough, Unit, Bread, Machine
Issue Date: 2024
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Євчій В.С. Дослідження параметрів тістоприготувального агрегату для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 70 с.
Abstract: Розглянуто класифікацію та конструктивні елементи існуючих засобів для приготування тіста. На основі аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розглянуто основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів агрегатів для приготування тіста. Здійснено розробку теоретичних основ розрахунку агрегатів для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. На основі моделювання залежностей, які визначають конструктивні параметри елементів тістоприготувального агрегату обґрунтовано його конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. Здійснено енергетичну та техніко-економічну оцінку запропонованого конструктивного виконання тістоприготувального агрегату.
Description: Спеціальність 133 Галузеве машинобудування
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2229
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevchiy_V_mag.pdfСпеціальність 133 Галузеве машинобудування1,9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.