Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2219
Название: Поживна цінність кукурудзяної соломи залежно від особливостей гібридів
Другие названия: Nutritional value of corn straw depending on the characteristics of hybrids
Авторы: Польчук, Владислав Вікторович
Ключевые слова: урожай
yield
поживність
nutrition
гібриди
hybrids
солома
straw
кукурудза
corn
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Польчук В.В. Поживна цінність кукурудзяної соломи залежно від особливостей гібридів: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 рік. 87 с.
Краткий осмотр (реферат): На типових мало гумусних чорноземах гібрид ЕС Конкорд формує довше стебло та вище прикріплення качана, який має більшу довжину і більший діаметр. Гібрид Марсер відрізняється більшою кількістю рядів і зерен у качані та зерен у ряді, але гібрид ЕС Конкорд має крупніше зерно і відповідно більшу масу 1000 насінин. Встановлено, що вирощування гібриду кукурудзи ЕС Конкорд за умов Лісостепу України дозволяє отримати більше основної продукції (зерна) та побічної продукції (кукурудзяної соломи), ніж вирощування гібриду Марсер.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2219
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Polchuk_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.