Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2219
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПольчук, Владислав Вікторович-
dc.date.accessioned2025-02-18T07:41:16Z-
dc.date.available2025-02-18T07:41:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПольчук В.В. Поживна цінність кукурудзяної соломи залежно від особливостей гібридів: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 рік. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2219-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractНа типових мало гумусних чорноземах гібрид ЕС Конкорд формує довше стебло та вище прикріплення качана, який має більшу довжину і більший діаметр. Гібрид Марсер відрізняється більшою кількістю рядів і зерен у качані та зерен у ряді, але гібрид ЕС Конкорд має крупніше зерно і відповідно більшу масу 1000 насінин. Встановлено, що вирощування гібриду кукурудзи ЕС Конкорд за умов Лісостепу України дозволяє отримати більше основної продукції (зерна) та побічної продукції (кукурудзяної соломи), ніж вирощування гібриду Марсер.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectгібридиuk_UA
dc.subjecthybridsuk_UA
dc.subjectсоломаuk_UA
dc.subjectstrawuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectcornuk_UA
dc.titleПоживна цінність кукурудзяної соломи залежно від особливостей гібридівuk_UA
dc.title.alternativeNutritional value of corn straw depending on the characteristics of hybridsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Polchuk_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.