Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2219
Назва: Поживна цінність кукурудзяної соломи залежно від особливостей гібридів
Інші назви: Nutritional value of corn straw depending on the characteristics of hybrids
Автори: Польчук, Владислав Вікторович
Ключові слова: урожай
yield
поживність
nutrition
гібриди
hybrids
солома
straw
кукурудза
corn
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Польчук В.В. Поживна цінність кукурудзяної соломи залежно від особливостей гібридів: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 рік. 87 с.
Короткий огляд (реферат): На типових мало гумусних чорноземах гібрид ЕС Конкорд формує довше стебло та вище прикріплення качана, який має більшу довжину і більший діаметр. Гібрид Марсер відрізняється більшою кількістю рядів і зерен у качані та зерен у ряді, але гібрид ЕС Конкорд має крупніше зерно і відповідно більшу масу 1000 насінин. Встановлено, що вирощування гібриду кукурудзи ЕС Конкорд за умов Лісостепу України дозволяє отримати більше основної продукції (зерна) та побічної продукції (кукурудзяної соломи), ніж вирощування гібриду Марсер.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2219
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Polchuk_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.