Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659
Название: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозування |
Другие названия: | Improving the efficiency of the technological process of processing raw materials for the production of pasta using a modernised storage and dosing system |
Авторы: | Березовський, Петро Олександрович |
Ключевые слова: | Макарони Pasta технологічний процес technological process система накопичення storage system |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Библиографическое описание: | Березовський П.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозування: дипломний проєкт. Львів, 2024. 60с. |
Краткий осмотр (реферат): | Приведено аналіз обробки сировини макаронного виробництва, обґрунтовано актуальність теми, мету і завдання проєкту. На основі проаналізованих даних розроблено технологію виробництва макаронів, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу, розраховано такт, ритм переробного підприємства. Проведено удосконалення системи накопичення та дозування сировини макаронного виробництва. Розраховано техніко-економічні показники виробництва макаронів, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень. Розроблено заходи для забезпечення охорони праці та безпеки життєдіяльності макаронного підприємства. |
Описание: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Berezovskuy P.O_bak.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,3 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.