Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659
Title: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозування
Other Titles: Improving the efficiency of the technological process of processing raw materials for the production of pasta using a modernised storage and dosing system
Authors: Березовський, Петро Олександрович
Keywords: Макарони
Pasta
технологічний процес
technological process
система накопичення
storage system
Issue Date: 2024
Publisher: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Citation: Березовський П.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозування: дипломний проєкт. Львів, 2024. 60с.
Abstract: Приведено аналіз обробки сировини макаронного виробництва, обґрунтовано актуальність теми, мету і завдання проєкту. На основі проаналізованих даних розроблено технологію виробництва макаронів, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу, розраховано такт, ритм переробного підприємства. Проведено удосконалення системи накопичення та дозування сировини макаронного виробництва. Розраховано техніко-економічні показники виробництва макаронів, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень. Розроблено заходи для забезпечення охорони праці та безпеки життєдіяльності макаронного підприємства.
Description: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Berezovskuy P.O_bak.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.