Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659
Tytuł: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозування
Inne tytuły: Improving the efficiency of the technological process of processing raw materials for the production of pasta using a modernised storage and dosing system
Autorzy: Березовський, Петро Олександрович
Słowa kluczowe: Макарони
Pasta
технологічний процес
technological process
система накопичення
storage system
Data wydania: 2024
Wydawca: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Cytat: Березовський П.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозування: дипломний проєкт. Львів, 2024. 60с.
Abstract: Приведено аналіз обробки сировини макаронного виробництва, обґрунтовано актуальність теми, мету і завдання проєкту. На основі проаналізованих даних розроблено технологію виробництва макаронів, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу, розраховано такт, ритм переробного підприємства. Проведено удосконалення системи накопичення та дозування сировини макаронного виробництва. Розраховано техніко-економічні показники виробництва макаронів, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень. Розроблено заходи для забезпечення охорони праці та безпеки життєдіяльності макаронного підприємства.
Opis: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Berezovskuy P.O_bak.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,3 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi