Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гіль, Володимир Степанович | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T09:43:12Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T09:43:12Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765 | - |
dc.description | 133 Галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовано технологію виробництва ковбасних виробів, розраховано запас сировини добовий, тижневий і річний. Здійснено розрахунок потоково-технологічної лінії, визначено кількість технологічного обладнання та здійснено його підбір. Проведено огляд існуючих машин, для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено фаршезмішувач, здійснено його кінематичний та енергетичний розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці, проведено структурнофункціональний аналіз технологічного процесу та обґрунтовано можливі чинники травмонебезпечних ситуацій і описано правила безпеки праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковотехнологічної лінії по виготовленню ковбасних виробі | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | конструкція | uk_UA |
dc.subject | construction | uk_UA |
dc.subject | фаршезмішувач | uk_UA |
dc.subject | stuffing | uk_UA |
dc.subject | лінія | uk_UA |
dc.subject | line | uk_UA |
dc.subject | ковбаса | uk_UA |
dc.subject | sausage | uk_UA |
dc.title | Удосконалення конструкції фаршезмішувача для лінії виробництва ковбасних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the design of the ground mixer for the line production of sausage products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hill_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,5 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.