Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГіль, Володимир Степанович-
dc.date.accessioned2023-06-27T09:43:12Z-
dc.date.available2023-06-27T09:43:12Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765-
dc.description133 Галузеве машинобудуванняuk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано технологію виробництва ковбасних виробів, розраховано запас сировини добовий, тижневий і річний. Здійснено розрахунок потоково-технологічної лінії, визначено кількість технологічного обладнання та здійснено його підбір. Проведено огляд існуючих машин, для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено фаршезмішувач, здійснено його кінематичний та енергетичний розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці, проведено структурнофункціональний аналіз технологічного процесу та обґрунтовано можливі чинники травмонебезпечних ситуацій і описано правила безпеки праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковотехнологічної лінії по виготовленню ковбасних виробіuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectконструкціяuk_UA
dc.subjectconstructionuk_UA
dc.subjectфаршезмішувачuk_UA
dc.subjectstuffinguk_UA
dc.subjectлініяuk_UA
dc.subjectlineuk_UA
dc.subjectковбасаuk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.titleУдосконалення конструкції фаршезмішувача для лінії виробництва ковбасних виробівuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the design of the ground mixer for the line production of sausage productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Hill_bach.pdfКваліфікаційна робота1,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.