Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765
Назва: Удосконалення конструкції фаршезмішувача для лінії виробництва ковбасних виробів
Інші назви: Improvement of the design of the ground mixer for the line production of sausage products
Автори: Гіль, Володимир Степанович
Ключові слова: конструкція
construction
фаршезмішувач
stuffing
лінія
line
ковбаса
sausage
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано технологію виробництва ковбасних виробів, розраховано запас сировини добовий, тижневий і річний. Здійснено розрахунок потоково-технологічної лінії, визначено кількість технологічного обладнання та здійснено його підбір. Проведено огляд існуючих машин, для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено фаршезмішувач, здійснено його кінематичний та енергетичний розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці, проведено структурнофункціональний аналіз технологічного процесу та обґрунтовано можливі чинники травмонебезпечних ситуацій і описано правила безпеки праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковотехнологічної лінії по виготовленню ковбасних виробі
Опис: 133 Галузеве машинобудування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hill_bach.pdfКваліфікаційна робота1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.