Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765
Tytuł: Удосконалення конструкції фаршезмішувача для лінії виробництва ковбасних виробів
Inne tytuły: Improvement of the design of the ground mixer for the line production of sausage products
Autorzy: Гіль, Володимир Степанович
Słowa kluczowe: конструкція
construction
фаршезмішувач
stuffing
лінія
line
ковбаса
sausage
Data wydania: 2023
Abstract: Проаналізовано технологію виробництва ковбасних виробів, розраховано запас сировини добовий, тижневий і річний. Здійснено розрахунок потоково-технологічної лінії, визначено кількість технологічного обладнання та здійснено його підбір. Проведено огляд існуючих машин, для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено фаршезмішувач, здійснено його кінематичний та енергетичний розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці, проведено структурнофункціональний аналіз технологічного процесу та обґрунтовано можливі чинники травмонебезпечних ситуацій і описано правила безпеки праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковотехнологічної лінії по виготовленню ковбасних виробі
Opis: 133 Галузеве машинобудування
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Hill_bach.pdfКваліфікаційна робота1,5 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi