Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/720
Название: Структурно-динамічний аналіз туристичної індустрії України в умовах глобальних викликів
Другие названия: Structural and dynamic analysis of the tourism industry of Ukraine in the context of global challenges
Авторы: ШУРПИК, Віталій Сергійович
Ключевые слова: туристична індустрія
tourism industry
глобалізація
globalization
національна туристична інфраструктура
national tourism infrastructure
інтернет-маркетинг
internet marketing
стартапи
startups
Дата публикации: 26-июн-2023
Издательство: Дубляни: ЛНУП
Библиографическое описание: Шурпик В.С. Структурно-динамічний аналіз туристичної індустрії України в умовах глобальних викликів: кваліф. робота за спеціальністю “Туризм”. Львів : ЛНУП, 2023. 73 с.
Краткий осмотр (реферат): В першому розділі кваліфікаційної роботи розкрито сутність поняття “туристична індустрія”, розглянуто глобалізаційні чинники, які впливають на розвиток туризму в сучасних умовах, детально описано методику дослідження туристичної індустрії в умовах глобалізації. В другому розділі роботи проведений аналіз структури і динаміки розвитку туристичної індустрії України, виявлено глобалізаційні чинники та досліджено їх вплив на розвиток туризму в Україні. За результатами аналізу зроблено висновок, що до глобалізаційних викликів, які сьогодні негативно впливають на розвиток туристичної індустрії України віднесено: війну, неспокій, політичну нестабільність, епідемію covid 19, природні катаклізми та катастрофи, злочинність. В третьому розділі роботи розроблено шляхи розвитку національної туристичної індустрії в контексті глобальних тенденцій та викликів. Детально вивчено можливості розвитку національної туристичної інфраструктури. До основних напрямів розвитку національної туристичної інфраструктури в умовах глобалізації віднесено: формування та розвиток туристичних кластерів; підтримка малого та середнього підприємництва у туристичній галузі; сприяння інноваціям у сфері туризму; підтримка розвитку окремих внутрішніх туристичних територій (регіонів) та збереження їх характеристик. З метою впровадження всіх переваг інтернет-маркетингу в туристичну галузь України рекомендуємо розробляти стартапи, як генератори ідей та інноваційних технологій, які добре знають тенденції світового ринку та перспективи свого зростання.
Описание: 242 ТУризм
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/720
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шурпик Віталій_Кваліфікаційна робота.pdf1,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.