Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПетрів, Андрій Михайлович-
dc.date.accessioned2023-06-25T22:33:26Z-
dc.date.available2023-06-25T22:33:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПетрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractОбґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectзаквасочникuk_UA
dc.subjectleavenuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectfermented milk productsuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочникаuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenteruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Petriv_bak.pdf607,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.