Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Title: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника
Other Titles: Increasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenter
Authors: Петрів, Андрій Михайлович
Keywords: молоко
milk
заквасочник
leaven
кисломолочні продукти
fermented milk products
Issue Date: 2023
Publisher: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Citation: Петрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с.
Abstract: Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини.
Description: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petriv_bak.pdf607,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.