Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Tytuł: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника
Inne tytuły: Increasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenter
Autorzy: Петрів, Андрій Михайлович
Słowa kluczowe: молоко
milk
заквасочник
leaven
кисломолочні продукти
fermented milk products
Data wydania: 2023
Wydawca: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Cytat: Петрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с.
Abstract: Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини.
Opis: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Petriv_bak.pdf607,37 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi