Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681| Название: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача |
| Другие названия: | Increasing the efficiency of the technological process of raw meat processing with the use of a modernized minced meat mixer |
| Авторы: | Клімаш, Артем Олексійович |
| Ключевые слова: | м’ясо meat фарш stuffing фаршезмішувач stuffing mixer |
| Дата публикации: | 2023 |
| Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
| Библиографическое описание: | Клімаш А.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача : дипломний проєкт. Львів, 2023. 56с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів. Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
| Описание: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Klimach_bak.pdf | 674,19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.