Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Title: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача
Other Titles: Increasing the efficiency of the technological process of raw meat processing with the use of a modernized minced meat mixer
Authors: Клімаш, Артем Олексійович
Keywords: м’ясо
meat
фарш
stuffing
фаршезмішувач
stuffing mixer
Issue Date: 2023
Publisher: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Citation: Клімаш А.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача : дипломний проєкт. Львів, 2023. 56с.
Abstract: Обґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів. Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Description: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Klimach_bak.pdf674,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.