Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
Название: | Особливості формування урожайності і поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту |
Другие названия: | Features of yield formation and nutritional value of winter rape depending on the variety |
Авторы: | Надибський, Роман Романович |
Ключевые слова: | урожайність yield поживність nutrition сорт variety ріпак озимий winter rapeseed |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Львіський національний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Надибський Р.Р. Особливості формування урожайності і поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність ріпаку озимого. Показано, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах ріпаку озимого сортів Дангал і Черемош дає змогу одержувати високі врожаї насіння. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт ріпаку Черемош має ліпші показники, ніж сорт Дангал. |
Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/415 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nadybskyi_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 941,94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.