Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
Назва: | Особливості формування урожайності і поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту |
Інші назви: | Features of yield formation and nutritional value of winter rape depending on the variety |
Автори: | Надибський, Роман Романович |
Ключові слова: | урожайність yield поживність nutrition сорт variety ріпак озимий winter rapeseed |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Львіський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Надибський Р.Р. Особливості формування урожайності і поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність ріпаку озимого. Показано, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах ріпаку озимого сортів Дангал і Черемош дає змогу одержувати високі врожаї насіння. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт ріпаку Черемош має ліпші показники, ніж сорт Дангал. |
Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/415 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nadybskyi_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 941,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.