Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧорній, Андрій Романович-
dc.date.accessioned2023-02-26T19:41:56Z-
dc.date.available2023-02-26T19:41:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧорній А.Р. Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВирощування сорту Арканда збільшило густоту рослин, сприяло формуванню більшої кількості продуктивних стебел та забезпечило зростання коефіцієнту кущення. Озимий ячмінь Ізоцель сформував рослини меншої довжини і величини колос та характеризувались нижчим збереженням, ніж рослини сорту Арканда. Сорт Арканда переважав Ізоцель за вмістом у зерні білку, жиру й безазотистих екстрактивних речовин, але поступався за вмістом клітковини, що вплинуло на його кормову поживність. Встановлено, що зоотехнічні показники вирощування сорту Арканда були суттєво вищими, ніж в Ізоцелю.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectозимий ячміньuk_UA
dc.subjectwinter barleyuk_UA
dc.subjectсорти Арканда і Ізоцельuk_UA
dc.subjectArcanda and Isocel sortsuk_UA
dc.subjectурожайність і поживна цінність зернаuk_UA
dc.subjectcrop capacity and nutritiousness of grainuk_UA
dc.titleСортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменюuk_UA
dc.title.alternativeSorts peculiarities of formation of crop capacity and nutritiousness of grain winter barleyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сhorniy_mag.pdfКваліфікаційна робота2,66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.