Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394
Назва: Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю
Інші назви: Sorts peculiarities of formation of crop capacity and nutritiousness of grain winter barley
Автори: Чорній, Андрій Романович
Ключові слова: озимий ячмінь
winter barley
сорти Арканда і Ізоцель
Arcanda and Isocel sorts
урожайність і поживна цінність зерна
crop capacity and nutritiousness of grain
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львіський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Чорній А.Р. Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.
Короткий огляд (реферат): Вирощування сорту Арканда збільшило густоту рослин, сприяло формуванню більшої кількості продуктивних стебел та забезпечило зростання коефіцієнту кущення. Озимий ячмінь Ізоцель сформував рослини меншої довжини і величини колос та характеризувались нижчим збереженням, ніж рослини сорту Арканда. Сорт Арканда переважав Ізоцель за вмістом у зерні білку, жиру й безазотистих екстрактивних речовин, але поступався за вмістом клітковини, що вплинуло на його кормову поживність. Встановлено, що зоотехнічні показники вирощування сорту Арканда були суттєво вищими, ніж в Ізоцелю.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сhorniy_mag.pdfКваліфікаційна робота2,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.