Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394
Tytuł: Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю
Inne tytuły: Sorts peculiarities of formation of crop capacity and nutritiousness of grain winter barley
Autorzy: Чорній, Андрій Романович
Słowa kluczowe: озимий ячмінь
winter barley
сорти Арканда і Ізоцель
Arcanda and Isocel sorts
урожайність і поживна цінність зерна
crop capacity and nutritiousness of grain
Data wydania: 2021
Wydawca: Львіський національний університет природокористування
Cytat: Чорній А.Р. Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.
Abstract: Вирощування сорту Арканда збільшило густоту рослин, сприяло формуванню більшої кількості продуктивних стебел та забезпечило зростання коефіцієнту кущення. Озимий ячмінь Ізоцель сформував рослини меншої довжини і величини колос та характеризувались нижчим збереженням, ніж рослини сорту Арканда. Сорт Арканда переважав Ізоцель за вмістом у зерні білку, жиру й безазотистих екстрактивних речовин, але поступався за вмістом клітковини, що вплинуло на його кормову поживність. Встановлено, що зоотехнічні показники вирощування сорту Арканда були суттєво вищими, ніж в Ізоцелю.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Сhorniy_mag.pdfКваліфікаційна робота2,66 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi