Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛевіцький, Володимир Григорович-
dc.date.accessioned2023-02-26T18:51:47Z-
dc.date.available2023-02-26T18:51:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛевицький В.Г. Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДослідження проведено у 2021 р. з метою визначення за умов Фермерського господарства (ФГ) «Левіцьких» Івано-Франківської області на дерново-підзолистих ґрунтах. З огляду на результати проведених досліджень можна зробити заключення, що за ґрунтово-кліматичних умов вказаного господарства сою сорту Крістіна доцільніше вирощувати на зерно, порівняно із сортом Александрит. Завдяки цьому можна отримати вищу урожайність зерна, яке за поживністю переважає сорт Александрит. Аналіз поживної цінності сортів сої свідчить, що за вмістом протеїну, жиру та безазотистих екстрактивних речовин у складі зерна сої сорт Крістіна переважає сорт Александрит і поступається йому за вмістом клітковини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectсорти соїuk_UA
dc.subjectsoybean sortsuk_UA
dc.subjectособливості формування продуктивностіuk_UA
dc.subjectcrop capacity formation featuresuk_UA
dc.subjectпоживність зернаuk_UA
dc.subjectnutritiousness of grainuk_UA
dc.titleСортові особливості формування продуктивності та поживності зерна соїuk_UA
dc.title.alternativeSort peculiarties of formation of crop capacity and nutritiousness of grain of soybeansuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Levitsky_mag.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.