Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389
Title: Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої
Other Titles: Sort peculiarties of formation of crop capacity and nutritiousness of grain of soybeans
Authors: Левіцький, Володимир Григорович
Keywords: сорти сої
soybean sorts
особливості формування продуктивності
crop capacity formation features
поживність зерна
nutritiousness of grain
Issue Date: 2021
Publisher: Львіський національний університет природокористування
Citation: Левицький В.Г. Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с.
Abstract: Дослідження проведено у 2021 р. з метою визначення за умов Фермерського господарства (ФГ) «Левіцьких» Івано-Франківської області на дерново-підзолистих ґрунтах. З огляду на результати проведених досліджень можна зробити заключення, що за ґрунтово-кліматичних умов вказаного господарства сою сорту Крістіна доцільніше вирощувати на зерно, порівняно із сортом Александрит. Завдяки цьому можна отримати вищу урожайність зерна, яке за поживністю переважає сорт Александрит. Аналіз поживної цінності сортів сої свідчить, що за вмістом протеїну, жиру та безазотистих екстрактивних речовин у складі зерна сої сорт Крістіна переважає сорт Александрит і поступається йому за вмістом клітковини.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Levitsky_mag.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.