Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389
Title: | Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої |
Other Titles: | Sort peculiarties of formation of crop capacity and nutritiousness of grain of soybeans |
Authors: | Левіцький, Володимир Григорович |
Keywords: | сорти сої soybean sorts особливості формування продуктивності crop capacity formation features поживність зерна nutritiousness of grain |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Львіський національний університет природокористування |
Citation: | Левицький В.Г. Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с. |
Abstract: | Дослідження проведено у 2021 р. з метою визначення за умов Фермерського господарства (ФГ) «Левіцьких» Івано-Франківської області на дерново-підзолистих ґрунтах. З огляду на результати проведених досліджень можна зробити заключення, що за ґрунтово-кліматичних умов вказаного господарства сою сорту Крістіна доцільніше вирощувати на зерно, порівняно із сортом Александрит. Завдяки цьому можна отримати вищу урожайність зерна, яке за поживністю переважає сорт Александрит. Аналіз поживної цінності сортів сої свідчить, що за вмістом протеїну, жиру та безазотистих екстрактивних речовин у складі зерна сої сорт Крістіна переважає сорт Александрит і поступається йому за вмістом клітковини. |
Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Levitsky_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.