Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389
Tytuł: Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої
Inne tytuły: Sort peculiarties of formation of crop capacity and nutritiousness of grain of soybeans
Autorzy: Левіцький, Володимир Григорович
Słowa kluczowe: сорти сої
soybean sorts
особливості формування продуктивності
crop capacity formation features
поживність зерна
nutritiousness of grain
Data wydania: 2021
Wydawca: Львіський національний університет природокористування
Cytat: Левицький В.Г. Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с.
Abstract: Дослідження проведено у 2021 р. з метою визначення за умов Фермерського господарства (ФГ) «Левіцьких» Івано-Франківської області на дерново-підзолистих ґрунтах. З огляду на результати проведених досліджень можна зробити заключення, що за ґрунтово-кліматичних умов вказаного господарства сою сорту Крістіна доцільніше вирощувати на зерно, порівняно із сортом Александрит. Завдяки цьому можна отримати вищу урожайність зерна, яке за поживністю переважає сорт Александрит. Аналіз поживної цінності сортів сої свідчить, що за вмістом протеїну, жиру та безазотистих екстрактивних речовин у складі зерна сої сорт Крістіна переважає сорт Александрит і поступається йому за вмістом клітковини.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Levitsky_mag.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi