Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389
Tytuł: | Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої |
Inne tytuły: | Sort peculiarties of formation of crop capacity and nutritiousness of grain of soybeans |
Autorzy: | Левіцький, Володимир Григорович |
Słowa kluczowe: | сорти сої soybean sorts особливості формування продуктивності crop capacity formation features поживність зерна nutritiousness of grain |
Data wydania: | 2021 |
Wydawca: | Львіський національний університет природокористування |
Cytat: | Левицький В.Г. Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с. |
Abstract: | Дослідження проведено у 2021 р. з метою визначення за умов Фермерського господарства (ФГ) «Левіцьких» Івано-Франківської області на дерново-підзолистих ґрунтах. З огляду на результати проведених досліджень можна зробити заключення, що за ґрунтово-кліматичних умов вказаного господарства сою сорту Крістіна доцільніше вирощувати на зерно, порівняно із сортом Александрит. Завдяки цьому можна отримати вищу урожайність зерна, яке за поживністю переважає сорт Александрит. Аналіз поживної цінності сортів сої свідчить, що за вмістом протеїну, жиру та безазотистих екстрактивних речовин у складі зерна сої сорт Крістіна переважає сорт Александрит і поступається йому за вмістом клітковини. |
Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389 |
Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Levitsky_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,32 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi