Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/248
Название: Дослідження особливостей розбирання і складання різьбових з’єднань з різним технічним станом
Другие названия: Study of the peculiarities of dismantling and assembling of threaded connections of different technical condition.
Авторы: Найденко, Андрій Олександрович
Ключевые слова: шпилька
pin
викручування шпильок
twisting of pins
різьбове з’єднання
threaded connection
різьбовий стержень
threaded rod
Дата публикации: 2021
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Библиографическое описание: Найденко А.О. Дослідження особливостей розбирання і складання різьбових з’єднань з різним технічним станом : магістерська робота. Львів, 2021. 55 с.
Краткий осмотр (реферат): Проведений нами аналіз шпильок поширених автомобілів, який показав що найбільш розповсюдженими для прийнятих автомобілів є шпильки М10 і М8 частка яких складає 51,22 % від загальної кількості. В автомобілі МАЗ-5335 найбільшу частку 24,41% складають шпильки М11, а у автомобіля КамАЗ – 65115 36,44% - шпильки М16. Загалом в даних машин є від п’яти до дев’яти типорозмірів шпильок. 4 В процесі досліджень використана методика динамометрування крутного моменту з використанням інструментів оснащених тензодатчиками, з’єднаними з підсилювачем, аналого-цифровим перетворювачем та персональним комп’ютером. Опрацьовано та описано результати досліджень впливу величини моменту затягування між собою двох гайок на процес викручування шпильки та викручування шпильки розрізаними гайками.
Описание: Спеціальність 274 „Автомобільний транспорт”
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/248
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Naidenko_mag.pdfМагістерська робота1,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.