Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2177
Название: Урожайність й поживна цінність зерна сої залежно від сорту
Другие названия: Yield and nutritional value of soybeans depending on the variety
Авторы: Ціздин, Степан Іванович
Ключевые слова: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно
grain
соя
soybean
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Ціздин С.І. Урожайність й поживна цінність зерна сої залежно від сорту. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 76 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчалася продуктивність і поживність зерна сої різних сортів. Встановлено, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах сої сортів Мілленіум і Аквамарин дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Аквамарин показав кращі результати, ніж сорт Мілленіум.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2177
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tsizdyn_mag.pdfКваліфікаційна робота673,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.