Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2177
Назва: Урожайність й поживна цінність зерна сої залежно від сорту
Інші назви: Yield and nutritional value of soybeans depending on the variety
Автори: Ціздин, Степан Іванович
Ключові слова: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно
grain
соя
soybean
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Ціздин С.І. Урожайність й поживна цінність зерна сої залежно від сорту. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 76 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчалася продуктивність і поживність зерна сої різних сортів. Встановлено, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах сої сортів Мілленіум і Аквамарин дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Аквамарин показав кращі результати, ніж сорт Мілленіум.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2177
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tsizdyn_mag.pdfКваліфікаційна робота673,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.